Wie zijn wij

Gamenerd.nl wil jou voorzien in de informatie over alle diverse soorten games. Of jij nu graag op de hoogte wil blijven over het spelen van online spelletjes, online wil gamen met vrienden of gewoon een leuk gokspelletje zou willen spelen om je vrije tijd te vullen. Wij bieden je ook informatie over de nieuwste games. Misschien wil je wel lid worden van een game community om in contact te komen met andere gamers? Ook dit kan via deze website. Op de pagina's over game communities voorzien wij jou van informatie. Neem snel dus een kijkje op al onze pagina's zodat jij helemaal op de hoogte bent.

Van alle markten thuis

Gamenerd.nl is van alle markten thuis als het gaat om games en dat blijven wij ook graag. Als jij de nieuwste reviews hebt gelezen waarin nieuwe informatie naar voren is gekomen van uitgevers of speldesigners, dan kun je dit ook aan ons laten weten. Vooral omtrent releases van games blijven wij ook graag op de hoogte.

Gokspellen spelen

Gokspellen zijn al een aantal jaar heel erg in opkomst, maar nu zelfs heel erg toegankelijk. Voor het spelen van gratis gokspellen hoef je helemaal geen geld te betalen, want deze zijn volledig gratis. Hierover ontstaan vaak nog misverstanden. Op deze site vindt je meer informatie over het spelen van dit soort spellen.

Spelwinnaars

Met de winnaars van spellen en overige games wordt nog te weinig gedaan. Hier op deze site wordt er daarom ook een stukje gewijd aan de winnaars van diverse spellen. Met spellen is het namelijk vaker mogelijk om ook een leuke jackpot te winnen. Hou dus deze website in de gaten voor het laatste nieuws over het winnen van mooie prijzen.

Denkgames

Als je graag denkspellen speelt zoals Mahjongcon of Sudoku zijn je hersenen steeds weer ge...

Gamingonly

In een online game community ben je online altijd bereikbaar. Of jij nu op zoek bent naar ...

Vecht games

Vecht games zijn beschikbaar voor verschillende consoles. Of je nu de beschikking hebt ove...