Vecht games

Geplaatst op: 28-03-2013

Vecht games zijn beschikbaar voor verschillende consoles. Of je nu de beschikking hebt over een PC, Wii, PSP, Playstation of een Xbox. Voor dit soort consoles is bijvoorbeeld de Tekken Serie zeer bekend en mateloos populair. Daarnaast is bijvoorbeeld Tomb Raider ook een heel bekend spel en beschikbaar voor alle consoles. Wil jij starten met een van de vecht games, lees dan nu verder en ontdek welke games jij wil spelen.

Graphics

Alle vecht games maken gebruik van verschillende graphics om de speler echt heelmaal mee te slepen in de game. Zo wordt er geprobeerd om zo goed mogelijk vast te houden aan hoe echte mensen diverse stunts en acties uit zouden kunnen voeren. Ook de geluiden zijn helemaal afgestemd op de diverse sferen waar de gevechten plaatsvinden in de game.

Gadgets

In deze vecht games wordt er meestal gebruik gemaakt van diverse soorten gadgets. Zo zijn er diverse wapens en soorten bescherming beschikbaar. De speler heeft pas toegang tot deze wapens en bescherming die gebruikt kan worden na het vergaren van diverse punten. Ook door het spelen van hogere levels kan de speler gebruik gaan maken van betere gadgets. Deze nieuwe gadgets zijn zeker handig bij het verslaan van diverse vijanden en het verbeteren van de vaardigheden van het personage waarmee er wordt gespeeld.

Diverse soorten vecht games

Vecht games zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Zo is er een ruime keuze uit het spelen van een meer ninja-achtig spel, een schietspel, een race game waarbij je ook gebruik dient te maken van vechtsport en bijvoorbeeld monsters moet verslaan zoals zombies met speciale wapens en vaardigheden. Naast de spellen voor consoles zijn de overige vecht games te vinden op diverse websites op het internet.

Dutch Gaming Clan

Dutch Gaming Clan is opgericht in 2005. De Clan speelt hoofdzakelijk Battlefield 3 en prob...

Fruitautomaten online

Als je online op een fruitautomaat speelt, kun je eenvoudig een account aanmaken bij een v...

The Raven: Legacy of a Master Thief

The Raven is een boef die een diamant heeft gestolen en vele andere dure kostbaarheden maa...