Pc games

Geplaatst op: 28-03-2013

In tientallen reviews op internet wordt erover gediscussieerd of 2013 het jaar gaat worden van de pc game. Veel uitgevers hebben al enkele jaren zelfs geen nieuwe games meer uitgebracht, maar daar komt dit jaar dus een verandering in. Games als Tomb Raider IV, Total War: Rome II en The Elder Skrolls zijn nog maar een greep uit de nieuwe releases voor het jaar 2013. Hieronder zullen een aantal van die populaire games beschreven worden.

Tomb Raider IV

In het nieuwste deel van Tomb Raider IV gaat Lara Croft als 21-jarige nog pas beginnen met haar hele carrière. Ze lijdt schipbreuk en spoelt aan op een eiland waar trainingskampen en dergelijke gevestigd zijn. In deze trainingskampen kan Lara zichzelf trainen en wapens krijgen. Aan jou de taak dus om Lara op te leiden en alle levels uit te spelen zodat ze het op kan nemen tegen diverse schurken.  

Grand Theft Auto V

De release van deze ultieme game is al een aantal keer uitgesteld en het geduld van alle fans wordt al meer dan een jaar hevig op de proef gesteld. Binnenkort is het dan toch zo ver, GTA V komt beschikbaar op 17 september 2013 voor de Xbox en de Playstation 3. Rockstar heeft bekend gemaakt dat deze game ook voor de pc beschikbaar komt, maar is nog niet met een datum van uitgave gekomen. Voor de liefhebbers van deze game op de pc: hij komt eraan en het zal nog even wachten worden, maar het is het wachten zeker waard.

Total War: Rome II

Wil jij je eigen leger leiden en het in je carrière kunnen schoppen tot bijvoorbeeld generaal? Dat kan dan in de nieuwste game van Total War. Deze strategiegame biedt jou de mogelijkheid tot het leiden van jouw ultieme leger, het hanteren van de beste tactieken en gebruik te maken van de beste wapens. Daarnaast dien je een aantal politieke beslissingen waarbij je management skills op de proef worden gesteld. Deze game is voorzien van de mooiste graphics en biedt jou als speler ontzettend veel mogelijkheden.

Denkgames

Als je graag denkspellen speelt zoals Mahjongcon of Sudoku zijn je hersenen steeds weer ge...

Actie games

Ook de afgelopen tijd zijn er weer een aantal games uitgebracht die helemaal volzitten met...

Vecht games

Vecht games zijn beschikbaar voor verschillende consoles. Of je nu de beschikking hebt ove...