Fashion feeling

Geplaatst op: 28-03-2013

Heb jij een bepaald fashion feeling? Maak dan zeker kennis met de verschillende spelletjes waarin jij het hoofdpersonage waar je mee gaat spelen in het spel moet voorzien van kleding en verschillende accessoires. Ook zo kun je dus prima laten zien dat jij weet hoe je je moet kleden. Je kan er zelfs voor kiezen om je personage van een bepaald kapsel te voorzien.

Keuze uit spellen

De keuze uit het aanbod spellen is enorm groot. Je kan ervoor kiezen om diverse modellenwedstrijden te doen, maar ook uit een game waarin je je hoofdpersonage zult moeten voorzien van kleding in een race game. Naast dit soort games waarin je daadwerkelijk bezig bent met kleding, zijn er ook games beschikbaar waarin je de make-up kunt verzorgen.

Oneindige mogelijkheden

In deze dress up games zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Je kan zelfs games spelen waarin je koppels, vrienden, bruiden, babysitters en zelfs persoonlijkheden die bekend zijn uit films en televisie van kleding en overige styling moet zien.

Verschillende stijlen voor iedereen

Op diverse websites is het zelfs de bedoeling dat je personages voorziet van kleding uit verschillende stijlen. Zo zijn er bijvoorbeeld de oosterse look, cold winter look, maar ook de rock uitstraling. Naast deze verschillen in uitstraling kun je ook kiezen voor verschillende fashion stijlen zoals casual of chic. Veel kledingmerken als Antony Morato of Guess hebben natuurlijk vele items die in meerde kledingstijlen staan. Met dit spel ontdek je hoe verschillende combinaties voor hele andere stijlen kunnen zorgen. Daarom wordt dit soort games zelfs gespeeld door volwassenen. Tijdens het spelen van fashion games is het namelijk ook mogelijk om online styling advies te krijgen of advies te geven via een forum of online chat. Fashion games spelen is dus ook nog eens heel informatief als je de laatste trends bij wil houden.

Dutch Gaming Clan

Dutch Gaming Clan is opgericht in 2005. De Clan speelt hoofdzakelijk Battlefield 3 en prob...

Social media games

Gamen en social media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het spelen van games k...

Pc games

In tientallen reviews op internet wordt erover gediscussieerd of 2013 het jaar gaat worden...