Dutch Gaming Clan

Geplaatst op: 28-03-2013

Dutch Gaming Clan is opgericht in 2005. De Clan speelt hoofdzakelijk Battlefield 3 en probeert daarmee te stijgen op de ESL ladder. Onder DGC bevinden zich een aantal zeer goede spelers, maar de clan is altijd op zoek naar nieuwe spelers om te mogen verwelkomen. De clan beschikt over een gedegen communicatie en de website is in eigen beheer.

Organiseren van LAN-party's

De clan organiseert regelmatig een aantal LAN-party's. Hier worden dan diverse rondes Battlefield 3 spellen gespeeld en worden ervaren als zeer gezellig. De eigen leden van DG zijn hierbij natuurlijk de vaste gasten. Tijdens deze party's is het leuk om met alle spelers onderling te kunnen socializen tijdens het spelen.

Meedoen met een party

DG heeft het mogelijk gemaakt voor andere spelers om mee te doen met de LAN-party's. Als jij het dus leuk zou vinden om een keer mee te doen met een LAN-party, dan kun je je uiteraard aanmelden op de website van Dutch Gaming Clan en zo meespelen met de rest van de clan. Op deze manier leer je dus weer andere spelers kennen en kun je zelfs meespelen in de competitie en de beker winnen. Ook als je mee wil doen met je eigen team is dit mogelijk.

Uitbreiden van LAN-party

DG is op zoek naar nieuwe LAN party's. Graag willen zij meedoen met hun eigen clan aan grotere LAN party's en zo nog meer mensen kunnen ontmoeten. LAN-party's blijven een leuke manier om nieuwe mensen te kunnen ontmoeten en zo ook weer games te kunnen blijven spelen.

Gamingonly

In een online game community ben je online altijd bereikbaar. Of jij nu op zoek bent naar ...

Fruitautomaten online

Als je online op een fruitautomaat speelt, kun je eenvoudig een account aanmaken bij een v...

Bingo spelletje

Bingo heeft vele liefhebbers die niets liever doen dan bingo spelen. Niet voor niets worde...