Console games

Geplaatst op: 28-03-2013

Ook voor de consoles belooft 2013 een goed jaar te worden. De winter van 2012 deed het al goed met verschillende games, maar ook 2013 heeft een aantal mooie verrassingen in petto die je zeker niet mag missen. Deze nieuwste games zullen hieronder besproken worden. Voor alle mogelijke consoles; of je nu beschikt over een Xbox, een PSP of een Playstation, sommige games mag je echt niet missen.

God of War: Ascension

De zoektocht van Kratos gaan door in het nieuwste deel van God of War. Ascension neemt de speler mee naar waar het allemaal begon. In de schoenen van Kratos gaat de speler op zoek naar zijn eigen bestaansgeschiedenis. Verlossing vinden is het hoogste doel.

Rayman 3: Hoodlum's Revenge

Als de wereld weer eens is overgenomen door slechterikken is het het doel van Rayman om de wereld hier maar weer van te bevrijden. Dit keer hebben de zwarte Lums en Hoodlums de wereld overgenomen onder leiding van André. Samen met diverse helpers dient Rayman André en de Hoodlums te verslaan, maar ook de Teensies. Versla dus alle Hoodlums en help Rayman om de wereld weer goedaardig te maken.

Monster Hunter 3 Ultimate

In Monster Hunter 3 jaagt de speler natuurlijk op monsters. Deze gevaren hebben veel weg van dinosauriërs. Deze zeer rijke fantasiegame biedt spelers op de Wii ontzettend veel mogelijkheden met de nieuwe functies zoals de Target Camera om alle monsters eens van dichtbij te kunnen bekijken. Een directe toegang tot verschillende wapens en plattegronden bieden spelers een zeer gedetailleerde perceptie.

Payday 2

Klaar om flink betaald te worden? Wat moet je ervoor doen? Werken, nee dat zeker niet. Ban...

Pc games

In tientallen reviews op internet wordt erover gediscussieerd of 2013 het jaar gaat worden...

The Raven: Legacy of a Master Thief

The Raven is een boef die een diamant heeft gestolen en vele andere dure kostbaarheden maa...