Actie games

Geplaatst op: 28-03-2013

Ook de afgelopen tijd zijn er weer een aantal games uitgebracht die helemaal volzitten met een hoop actie. Te denken valt aan Tomb Raider V, Call of Duty: Black Ops II, Metal Gear Rising: Revengeance en the Elder Scrolls V: Skyrim. Deze games zijn uitgebracht voor consoles zoals Xbox, PS3 en PC. Vooral Tomb Raider V doet het momenteel erg goed en is nog steeds na alle versies zeer geliefd bij de fans.

Actie games online

Naast deze games die beschikbaar zijn voor diverse typen consoles zijn er ook de games die alleen maar online gespeeld kunnen worden. Hier kunnen bekendere spellen als battlefield Heroes, Raiderz, Planetside en DC Universe genoemd worden. Ook deze online games zijn voorzien van mooie graphics en gadgets waarmee gespeeld kan worden. Ook online valt er dus heel wat actie te beleven.

Diverse actie games

Actie games bestaan dus in verschillende soorten en maten. Welk actie spel jij ook leuk vindt, je hoeft je dus zeker nooit te vervelen als je een middag alleen thuis bent. Zowel online als thuis op je eigen console zijn er dus genoeg actie games die je kan doen. Bekijk zeker online het grote aanbod op de diverse websites, want spelaanbieders veranderen dit namelijk regelmatig.

Onderzoeken en actie games

De laatste jaren zijn er verschillende onderzoeken gedaan naar de effecten van actie games. Leuk om te weten is dat het spelen van actie games door kinderen met dyslexie er toe zou kunnen leiden dat kinderen beter gaan lezen. Zij kunnen door het spelen van dit soort games dus hun aandacht beter vasthouden bij het lezen. Naast het verkleinen van dit dyslexie probleem bij kinderen zou het ook zo zijn dat de tijd om een beslissing te nemen veel korter wordt.

Console games

Ook voor de consoles belooft 2013 een goed jaar te worden. De winter van 2012 deed het al ...

Social media games

Gamen en social media zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Door het spelen van games k...

Fashion feeling

Heb jij een bepaald fashion feeling? Maak dan zeker kennis met de verschillende spelletjes...